Nůž na pečivo GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli se skvěle hodí ke krájení chleba. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella.
Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Zvlněná čepel díky zaleštění dobře odolává rzi...
Délka ostří: 200 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a...
Délka ostří: 250 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a...